Szülinapi ajándék egy kofferbe rejtve


Ha készülődsz gyermeked szülinapjára, biztosan töröd a fejed azon, hogy a zsúron milyen játékok, milyen ételek legyenek, kiket hívjatok meg, no meg persze azon, hogy mit kapjon az ünnepelt.

A szülinapi ajándék mindig egy központi kérdés, a legtöbb gyereknek általában jóval az ünnep előtt konkrét elképzelései vannak az ajándékról. A zsúron persze a torta sem maradhat el. A programok megszervezése talán az egyik legnehezebb feladat, hiszen egy csapatnyi gyereket kell lekötnöd pár órára.

A kisiskolások imádják a rejtélyeket, a nyomozást, keresgélést. Telitalálat lehet egy kincskereső játék, amit házilag is elkészíthetsz. A kincs lehet maga a szülinapi ajándék, plusz meglepetés édesség vagy más apróság a vendégeknek.

De ha nem szeretnél bajlódni a rejtvényekkel, nyomokkal és a rejtekhelyek kitalálásával, bérelhetsz is előre elkészített, profi kincskereső játékot.

A LogiKoffer küldetések mindig nagy sikert aratnak a gyerekek körében, így pedig a szülőkében is, erről rengeteg pozitív szülői visszajelzés ad megerősítést. A különféle szórakoztató logikai, ügyességi és keresgélős feladványok megoldásával a kis nyomozók eljutnak a kincshez vezető úthoz.

A kincsről mi előre gondoskodtunk, de lehetőséged van egyéni meglepetés elhelyezésére is, így a szülinapi ajándék a LogiKofferbe is bekerülhet. Válassz háromféle témájú küldetésből (Dzsungel Kincse, Kalózok Kincse vagy Nemzetek Aranya), a gyerekek imádni fogják!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!