Autó akkumulátor töltés és karbantartás házilag


Senki sem szeretne abba a kellemetlen szituációba kerülni, hogy nem indul az autója, csak erőtlenül kerreg a kulcsot elfordítva. A probléma persze többféle lehet, de a leggyakoribbak között van az akkumulátor lemerülése. Ilyenkor jól jön egy otthoni autó akkumulátor töltő, amit pont az ilyen és hasonló esetekre érdemes beszerezni.

Az Akku-Elem webshopban a professzionális, nagyteljesítményű akkutöltők ideálisak különböző ólomakkumulátorok, például autó- és motorkerékpár akkuk, kerekesszék-, hajó-, szünetmentes és biztonságtechnikai akkumulátorok töltésére és karbantartására.

Bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül bekapcsolva hagyja a világítást. De tartós tárolást követően is – ha hónapokig nem használtuk a kocsit – valószínűleg szükség lesz autó akkumulátor töltőre. Modelltől függően az Akku-Elem termékei rendelkeznek akkumulátor-diagnózis funkcióval is – ezzel előre meghatározható, hogy milyen töltőáramot képes fogadni az akku. A helyreállító funkcióval a kiöregedett akkuk regenerációját segítheti. Kínálatunkban talál karbantartó töltés funkcióval, vagy időjárás-követő móddal is ellátott töltőket. Az általunk forgalmazott termékek gyártói egytől egyig megbízhatók (CTEK, Banner, Einhell stb.), a töltők pedig maximális minőségűek.A CTEK a világ egyik legjobb autó akkumulátor töltő gyártója.Termékei különlegessége a teljes funkcionalitás és megbízhatóság mellett a hihetetlenül kicsi, kézi méretük, aminek hálabiztosan nem fog sok helyet elfoglalni a garázsban vagy a csomagtartóban. A Banner akkutöltőiben szintén nem fog csalódni. Válaszhatók 3, 6 vagy 10 A töltőáramot adó készülékek, nyolclépcsős, teljesen automatikus töltéssel. A jól látható szöveges üzenetek a töltő kijelzőjén lépésről-lépésre segítenek a helyes töltésben. A Banner töltői automatikusan a helyzetnek megfelelő töltőáramot alkalmazzák.

Ha segítségre van szüksége a döntésben, vagy nem tudja merre is induljon, forduljon bátran az Akku-Elem munkatársaihoz!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!