Egy álomutazás is lehet olcsó!


Az élményekkel teli, gondtalan nyaralás mindig az ideális utazási iroda kiválasztásával kezdődik. Éppen ezért ne kockáztasson, és válasszon garantáltan megbízható, tapasztalt és profi céget. A Challenge Hungary épp ilyen! Utazási irodánkat 1996-ban alapítottuk, tehát óriási mennyiségű tapasztalatot gyűjtöttünk össze az évtizedek során. A kezdeti időkben még csak diákok európai nagyvárosokba történű utaztatásával foglalkoztunk, azonban visszatérő törzsutasaink bizalmának köszönhetően kiterjesztettük tevékenységi körünket, aminek köszönhetően már bárki eljuthat álmai nyaralására segítségünkkel.

Fedezze fel segítségünkkel például a horvátországi Porecet! Porec igazán különleges város, hiszen nem csupán a közeli tengerpart és strandok miatt ideális úti cél, hanem mert rendkívül gazdag kulturális és történelmi látnivalókban is; nem véletlen, hogy az egész ország legjobban kiépített turistaparadicsomának számít. Porec ősi óvárosa egy nagyon kicsi félszigeten található és többszáz éves épületei közül is kiemelkedik a Euphrasius-bazilika. Ez a közel ezerötszáz éves templom, és a benne található mozaikok a várost az egész Adria-vidék harmadik legjelentősebb bizánci műemlékvárosává teszi, és egyúttal Porec legfőbb látványossága. Az óvárosban a régi római városfalak és a középkori bástyák sok helyen még ma is láthatóak. A legjobb állapotban fennmaradt ezek közül a több, mint ötszáz éves Ötszögletű bástya, ahol ma helyi specialitásokat kínáló étterembe is betérhetünk. A kötelező látnivalók meglátogatása után is érdemes maradni, és elmerülni a város mediterrán, nyüzsgő hangulatában, és élvezni a helyi bárokat, night clubokat, cukrászdákat, fagylaltozókat vagy kávézókat.

A Challenge Hungary utazási iroda természetesen a belföldi utazások közül is a legjobbakat kínálja. Ilyen például egy luxus wellness hétvége Sárváron. A feltöltődés és pihenés mellett ide látogatva mindenképpen érdemes Sárvár környékének látnivalóit is szemügyre venni. Mindenképp meg kell említeni a település névadóját, a Nádasdy-várat. Nevéből adódóan ez korábban mocsarakkal körülvett földvár lehetett.

Nyaraljon Ön is a Challenge Hungary utazási irodával, hogy ne legyen része kellemetlen meglepetésekben!

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!