Minőségi, de megfizethető nemzetközi költöztetés


Amikor nagyjából egy évtizede elindítottuk cégünket, azt tűztük ki célunkul, hogy megfizethető, de minőségi szolgáltatásaink mellett őszinte, ügyfélközpontú hozzáállásunkkal fogunk kitűnni a konkurencia közül.

Az évek során elképesztő mennyiségű tapasztalatra tettünk szert a költöztetés területén, ezért amennyiben minket választ, biztos lehet benne, hogy bútorai és csomagjai a lehető legjobb kezekben lesznek, és minden holmija egyetlen sérülés nélkül érkezik meg új otthonába. Mi nem egyszerűen szállítunk; a csomagolással sem kell az idejét vesztegetnie, hiszen kérésére szakszerűen be is dobozolunk Ön helyett. A nehéz vagy nagy méretű bútorok biztonságos mozgatásához szükség van azok elemekre történő szerelésére, azonban ezt is ránk bízhatja.

Európa akármelyik városába minden gond nélkül elköltöztetjük, vagy éppen hazahozzuk, hiszen a valódi specialitásunk a nemzetközi költöztetés. Mostanra már az egyik külföldi városból a másikba történő fuvar sem okozhat számunkra problémát. Tapasztalataink szerint a legtöbben olyan nyugati, uniós országba indulnak új életet kezdeni, mint például Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Olaszország Ausztria vagy Svájc, de természetesen elvisszük Kelet-Európa bármelyik városába is.

Mivel számunkra gyakorlatilag mindegy, hogy például Debrecenből Sopronba vagy éppen Grazba költöztetünk, minden fuvart a nemzetközi költöztetés kategóriájába sorolunk ötszáz kilométer felett.

Magánszemélyek mellett cégek is bizalommal fordulhatnak hozzánk.

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!