Válasszon megújuló energiát használó Ariston bojlert


Minden háztartásban nélkülözhetetlen egy minőségi, megbízható bojler, hiszen a melegvízre mindenhol szükség van.

Az Ariston márka számtalanszor bizonyított már a fűtő- és vízmelegítő rendszerek piacán. Globális szakértelmének köszönhetően, valamint a fogyasztók igényeinek alapos felmérése után szerte a világon több millió család tünteti ki az Ariston bojlereket és fűtőrendszereket bizalmával.

Amikor bojlert választunk, fontos eldönteni, hogy hány litereset, milyen teljesítményűt, milyen működésűt szeretnénk. Egy nagyobb űrtartalmú és teljesítményű bojler értelemszerűen több energiát használ fel, ezért érdemes felmérnünk, hogy napi szinten mennyi melegvízre van szüksége a háztartásnak.

A Netkazán webáruházban a legkisebb 6 literestől a családi 120 literesig terjed az Ariston bojler kínálat. Választhat a hagyományos elektromos vízmelegítők közül, vagy ha a jövőre gondolva inkább környezetbarátabb megoldást keres, tekintse meg a legújabb, megújuló energiát használó, hőszivattyús Ariston bojlereket.

Ilyen például a Lydos Hybrid, mely hatékonyan hangolja össze az elektromos és a levegőből nyert megújuló - hőszivattyús - energiát az Ön szokásainak figyelembe vételével.

Az Ariston figyel arra is, hogy vízmelegítői esztétikusak legyenek. Finom, gördülékeny vonalvezetés jellemzi a termékeket, melyek illeszkednek bármelyik fürdőszobába. Próbálja ki Ön is az immár több mint 50 éves Aristont!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!