Az Axa utasbiztosításaiban megbízhat!


Amennyiben külföldre utazik, semmiképpen ne felejtsen el utasbiztosítást kötni! Ez nem csupán a nyaralások, vagy más, viszonylag hosszabb utazások előtt fontos, hanem tanulmányi kirándulások, városlátogatások, és akár egynapos utak előtt is. Egy jó utasbiztosítás külföldi munkavégzés során is aranyat ér.

És ha már jó utasbiztosítások, akkor válasszon az Axa ajánlataiból! Az Axa utasbiztosításai elsőrangú szolgáltatást nyújtanak korrekt árakon. Akkor sincs probléma, ha szeret mindent az utolsó pillanatra hagyni, ugyanis utasbiztosításaink a megkötésük után mindössze négy órával érvénybe is lépnek, tehát még akár az utazás reggelén sincs késő.
Az online utasbiztosítás kötés is csupán néhány percet vesz igénybe. Egyszerűen és könnyen használható kalkulátorunk segítségével az Ön igényeinek és pénztárcájának megfelelő ajánlatot is kiválaszthatja minden nehézség nélkül.

Amennyiben szeret spórolni, figyelmébe ajánljuk a Reference fokozatú utasbiztosítást. Bár ára igazán kedvező, teljes mértékben számíthat rá, ha valamilyen baj történik, vagy segítségre van szüksége külföldön. A váratlan, de szükséges orvosi és fogorvosi beavatkozásokat, kezeléseket és gyógyszereket huszonötmillió Forintig fedezi, így segítségével sokkal nagyobb biztonságban érezheti magát a határokon túl. Emellett magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunkat is magában foglalja. Ez azt jelenti, hogy szakértőinkhez bátran fordulhat a nap 24 órájában utazási információkért, jegyfoglalásért, fordításért, vagy akár jogi gyors segítségért, ha valamilyen büntető- vagy szabálysértési ügybe keveredne külföldön.

A Komfortot akkor érdemes választania, ha viszonylag alacsony ár mellett olyan utasbiztosításra vágyik, ami a fent említetteken túl felelősségbiztosítást, balesetbiztosítást és poggyászbiztosítást is tartalmaz.

Ha nem bánja a kissé magasabb árat, és teljes körű utasbiztosítás megkötésére törekszik, akkor az Excellence fokozatot ajánljuk. Ebből már a légi utazásbiztosítás sem hiányzik. A legtöbb szabadidős sportra is fedezetet nyújt, de extrém, kockázatos sportokra is köthető kiegészítő biztosítás.

Válassza bármelyik ajánlatunkat is, 18 éven aluli ügyfeleink kedvezményben részesülnek.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!