30 különböző játék dinoszaurusz figura található a Játéktenger webáruház kínálatában

Prehisztorikus lények a gyerekszobában


A dinoszauruszokat az elképesztő sikerű Jurassic Park című film hozta be igazán a mainstreambe, majd a 2010-es években a Jurassic World filmek újabb reneszánszukat hozták el. Ezek a mozik számtalan emberrel szerettették meg az őslényeket, és keltették fel az irántuk való érdeklődést.

Amennyiben valamelyik lurkód, vagy akár te a rajongók közé tartozol, mindenképp érdemes ellátogatnod a Játéktenger webáruházába.

Nagyjából 30 különböző játék dinoszaurusz figura található kínálatunkban. Mindegyikük részletesen kidolgozott, igényes kivitelezésű darab, nem olcsó hatású bóvlikról van szó. Nem csupán kézbe venni jó őket, de annyira hasonlítanak valódi megfelelőikre, amennyire ez csak lehetséges.

Például a Velociraptorok testét már nem pikkelyek borítják, ahogyan régebben ábrázolták őket, hanem már tolltakaró fedi testüket. Természetesen ma is nagyon távol állunk attól, hogy kijelenthessük: mindent tudunk ezekről a lenyűgöző állatokról, azonban az őslénytan, azaz a paleontológia így is óriási fejlődésen ment át az idők folyamán. Az ókorban és a középkorban a dinoszauruszok fosszíliáit leggyakrabban olyan mitológiai lények maradványainak hitték, mint a sárkányok, óriások vagy griffek.

Az egyik első, tudományosan leírt dinoszaurusz, az Iguanodon karmát például korábban egy 60 méteres óriásgyík egyik fogának vélték. Később sokáig hidegvérű, lassú, tohonya és buta lényekként éltek a köztudatban, azonban ma már tudjuk, hogy ez nagyon távol áll a valóságtól.

A játék dinoszaurusz figurák nem tartalmaznak apró, lenyelhető részeket, puha, biztonságos műanyagból készültek, így kisgyerekek számára is ideális játékok.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!