Szabadulj a zsírpárnáktól, ne az izmaidtól.

Protein diéta


Amikor fogyókúrázni kezdesz, a hagyományos diétákkal a tested az izomszövet akár 40%-át is elvesztheti. Mivel az izmok égetik a legtöbb zsírt, a fogyókúra után az anyagcseréd nem képes megbirkózni ugyanazzal az energiamennyiséggel mint előtte, így jön létre a jojó effektus.

protein diéta

Ahhoz, hogy ezt elkerüld, javasoljuk a Prodietix francia protein diétát, mely orvostudományi alapokon nyugszik. A diéta során megnöveled a fehérje bevitelt, miközben csökkented a zsír- és szénhidrát bevitelt, ezzel már 2-3 nap múlva a ketózis állapotába kerül a tested. A jelenséget George L. Blackburn harvardi professzor fedezte fel és tanulmányozta. A ketózis során a szervezeted elkezd ketontesteketelőállítani, melyek a zsír bomlásával jönnek létre és képesek helyettesíteni a szénhidrátokat. A megemelt fehérjebevitelnek köszönhetően pedig az izmaid megmaradnak.

A protein diéta során észre fogod venni, hogy nem kívánsz annyi nassolnivalót, mint előtte. Ez hatalmas előnye a ketózisnak, hiszen a szervezeted átáll az új étkezésre, nem fog sóvárgás vagy falánkság gyötörni. A folyamat méregtelenít is, ezt leginkább a szájszagodon fogod észrevenni. A zsírégetés során aceton is keletkezik, ezért megváltozik a leheleted és a verejtéked szaga is. Ezek viszont könnyen orvosolható tünetek, melyek eltörpülnek a hatalmas változás és az így elért eredmény mellett. A Prodietix protein diéta három fázisra osztható:

1. Súlycsökkenés, mely a legszigorúbb része a változásnak. Segítségül változatos, minőségi és ízletes előre elkészített étel közül választhatsz, melyek mindegyike fehérjében gazdag.

2. Stabilizálás, azaz a szénhidrátok és zsírok fokozatos beépítése az étrendbe. A ketózis itt is fennmarad és a fogyás lassabb, mint az első fázisban.

3. Rögzítés, amikorfokozatosantérsz vissza a hagyományos étrendhez.Ennek célja a jojó effektus elkerülése.

Próbáld ki Te is a Prodietix tudományos alapú fehérje diétáját, melyre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!