Ha álláskeresés, akkor első a Monster


A Monsterre érdemes ellátogatnod akkor is, ha tanulmányaid épp befejezted, és pályakezdő vagy, és akkor is, ha a munkahelyed épp megszűnt, vagy egyszerűen a felmondás mellett döntöttél.

Felvetődik a kérdés, hogy mi is a Monster?

A monster.hu weboldal a világ egyik legjelentősebb karrierportálja; az álláskeresőket köti össze a munkatársakat keresőkkel.
Jobbnál jobb állások egész seregét találod itt a legjobb munkaadóktól, az ország teljes területéről. Töltsd fel a Monster hatalmas adatbázisába te is az önéletrajzodat – ennek elkészítésében is segít a Monster sablonnal és tippekkel – hogy a munkaerőt kereső cégek látóterébe kerülhess.

Végezz részletes, személyre szabott keresést a meghirdetett állások között a beépített szűrők segítségével. Kereshetsz városok, megyék vagy épp ország szerint, kategória (például turizmus, logisztika, marketing vagy pénzügy), esetleg állástípus szerint, mint teljes munkaidős állás, diákmunka vagy részmunkaidős állás. Az állások között természetesen telefonodon is böngészhetsz, az oldal teljes mértékben mobilra is optimalizált.

Automatikus állásértesítőket is beállíthatsz magadnak. A Monsteren nem kizárólag álláshirdetéseket és önéletrajzokat találsz, hanem hasznos tippeket és trükkeket, például felmondással vagy állásinterjúkkal kapcsolatan, vagy érdekes cikkeket a munka világából.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!