Mókás szülinapi zsúr a LogiKofferrel


Az emlékezetes, igazán mókás szülinapi zsúr elengedhetetlen kelléke a LogiKoffer. A LogiKoffer olyan ügyességi és tárgykeresős elemekkel feldobott logikai játék, amit a manapság népszerű szabadulós játékok mintájára terveztek meg.

Akár tíz-tizenkét személy is játszhatja egyszerre, és legalább egy-két óráig tartó szórakozást nyújt egy alkalom, ami a szülinapi kiegészítőkkel együtt akár három óra is lehet. A bérlés alapvetően egész napra szól, ám célszerűbb már reggel vagy délelőtt elvinni.

A játék kofferben érkezik, aminek kinyitása minden esetben az első feladat; és ahogy születésnapokhoz illik, ajándékot is rejt. Természetesen külön kérésre elrejthető benne saját ajándék is. A LogiKoffer helyigénye nem jelentős, már egy közepes, nappali méretű szobában is tökéletesen játszható, sőt, kis fantáziával akár az udvarra is kivihető.

A játék négy különböző korosztálynak is készül (ovisoknak, kisiskolásoknak, felsősöknek és felnőtteknek), így egyik szülinapi zsúrról sem kell kimaradnia. Más születésnapi programokhoz viszonyítva az ár/érték arány is kiváló, honlapunkon számos elégedett véleményt is olvashatsz.

A LogiKoffer három különböző tematikában készül, ezek a Kalózok Kincse, Nemzetek Aranya és a Dzsungel Kincse, így több szülinapi zsúron is izgalmas programként szolgálhat. A koffer Budapest területén vehető át személyesen, vidékre nyomtatható formában jutattjuk el. Próbáld ki te is!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!