Takarítógép kölcsönzés Budapest bármelyik kerületében

Ne fárassza magát feleslegesen


A hosszadalmas, fárasztó kézi súrolás lehet, hogy karizmainak jót tesz, azonban a foltos kárpitoknak nem igazán, sőt, akár a felületüket is könnyen károsíthatja, ami így kopottassá válhat.

A súrolás a szőnyegek mélyén tanyázó poratkákat sem igazán zavarja, ahogyan a porszívó sem. A porakták gyakran a szőnyegek belső szöveteiben élnek, ahol lehullott hámsejtekkel táplálkoznak.

A közhiedelemmel ellentétben a porallergia mögött is a poratkák állnak, és nem az egyszerű por. Ahhoz, hogy megszabaduljunk tőlük, egy profi kárpittisztító gépre van szükség, azonban egy ilyen drága gép megvásárlása nem a legpraktikusabb és leggazdaságosabb megoldás.

Egy átlagos háztartásnak sokkal jobban megéri a takarítógép kölcsönzés Budapest bármelyik kerületében.

A TakarítógépRent ingyen otthonához viszi a gépet, majd a nap végén el is hozza azt, tehét nem csak olcsó, de kényelmes megoldás is. Az ipari minőségű Karcher gépeink nem csupán tökéletesen tisztává varázsolják kárpitozott bútorait, ágybetéteit, ülőgarnitúráit vagy akár autója belterét, de fertőtlenítenek is, tehát házikedvencek és kisgyerekek mellé különösen ideális a használata.

A takarítógép meleg tisztítószeres vizet fecskendez, amit felszív, majd a piszkos vizet külön tartályban tárolja. Erős szívófejének köszönhetően a száradás is meglepően gyors lesz, csupán néhány órát vesz igénybe. Vegye igénybe Ön is a takarítógép kölcsönzést Budapesten most különösen kedvező bérleti díjakkal!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!